06.06.10

Meie kõige pisem tegelane.

Sandra 11 kuud.
Heal lapsel ikka mitu nime - Tanna, Sanna, Tannda ja nüüd siis Sanda. Nii on siis kutsunud minu pliksid Sandrat. Meile on ta Sandra ja hüüdnimi Sanna.

Mis tegelane ta siis meil on?

Vot selline :)

Energiline, isepäine, rõõmsameelne, edvistav, uudishimulik ja kiire. Eriti meeldib talle ringi tatsata (üritab ka kiirkõndi teha ja kõnni ajal ka hüpata) ja seda teeb ta juba mitu kuud.

Kuna ta ei ole eriti vaikne vaid tahab pidevas liikumises olla siis pampu vahetamine on ikka üks väga suur ettevõtmine. Mina jään igastahes jänni, eriti kui ta on pampusse midagi paksemat teinud.


Üks huvitav ettevõtmine on veel riidesse panemine. Kus ta küll selle meeletu siplemise ja kõva kisa võtab???? Õnneks mul neid muresid ei olnud.

Lobiseda üritab ta meil ka. Tähtsamad sõnad nagu emme, iss, tähhh (aitäh),utt (lutt), opa, mämm, papp ( pampu) on selged ja tihedas kasutuses.

Huvitav on veel see lösutamine. Kui põrandal on tekk ja padjad teeb ta meil huvitavaid vabalangemisi. Ise kui ta patjadele on maandunud on tal nii mõnus nägu ees nagu oleks see maailma parim asi.

Ja muidugi on veel minu tüdrukud Sandraga hädas, sest ikka on ju nii, et kõige parem on see mänguasi, millega teine mängib ja siis tüdrukud ikka tõrelevad: Tannda, ei tohi; Tannda ei rebi, Tannda ole pai ...

Palju kallisi ja musisi meie pisikesele preilile ja tema emmele, issile, õdedele. Olete meile väga kallid.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar